Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-17.9%
Atidekubitusna  blazina proti preležaninam ter bolečinam v zadnjici - ROHO Mosaic

Atidekubitusna blazina proti preležaninam ter bolečinam v zadnjici - ROHO Mosaic

Koda: MC-0047
Redna cena: 280,00 EUR
Vaša cena: 230,00 EUR
prihranek: 50,00 EUR
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Video predstavitev izdelka
 
Ocena
 
Atidekubitusna blazina proti preležaninam ter bolečinam v zadnjici - ROHO Mosaic
Ocena: 5/5      , na podlagi 6 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Napihljive blazine proti preležaninam uporabljajo ljudje s težavami premajhne telesne teže, splošne oslabelosti z že obstoječimi poškodbami kože, inkotinenco, delno ali popolno paralizo, oziroma ljudje, ki večino svojega časa ležijo na postelji.

Podjetje Roho iz ZDA je zato razvilo napihljive sedežne blazine za ljudi, ki imajo  težave s sedenjem. Blazina ROHO-MOSAIC je namenjena ljudem, ki večino svojega delovnega časa presedijo; ljudem, ki imajo preležanine ter tistim, ki imajo bolečine v trtici, medenici oz. kolkih (npr. poklicni vozniki, tajnice).

V blazini je uporabljena ista tehnologija kot pri blazinah za invalidske vozičke, zato boste ob uporabi lahko brezskrbno sedeli v letalu, na pisarniškem stolu, v avtomobilu ali na motorju.

Ker je blazina proti preležaninam v izpraznjenem stanju zelo majhna ter lahka, jo lahko brez težav vzamemo s seboj na potovanje.
Lahko dostopen ventil, ki je vedno  nameščen na sprednji levi strani blazine, nam omogoča, da z lahkoto uravnavamo pritisk zraka v blazini in udobneje sedimo.
Blazina je sestavljena iz zračnih komor, ki so med seboj povezana s kanalčki, po katerih se med sedenjem „pretaka“ zrak iz bolj obremenjenih komor v manj obremenjene in s tem zagotavlja optimalno porazdelitev teže.

  • Maksimalna teža uporabnika za blazino je 113 kg.
  • Dimenzije blazine(dxšxv): 45,5 cm x 45,5 cm x 7 cm.
  • Blazina ROHO-MOSAIC ima vse zračne komore enake višine (7 cm), za razliko od blazine LTV katera ima  dve različni višini zračnih komor.
  • V kompletu, ki je naprodaj, dobite napihljivo blazino, prevleko iz umetnih materialov, krpe za popravilo poškodb  in zračno tlačilko.
  • Blazino in snemljivo prevleko lahko čistimo s toplo vodo do 40 stopinj celzija ter blagim detergentom.
 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com