Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-55%
Avtosedež blazina

Avtosedež blazina

Koda: MC-0075
Redna cena: 55,00 EUR
Vaša cena: 24,75 EUR
prihranek: 30,25 EUR
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Ocena
 
Avtosedež blazina
Ocena: 5/5      , na podlagi 1 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Avtomobilski sedeži so v večini primerov narejeni tako, da je zadnji del sedeža nižji od sprednjega dela.To povzroči, da "pademo v sedež" s koleni navzgor - (kolena so v višjem nivoju kot kolki).Takšen položaj povzroči povečano obremenitev križa,trtice ter kolkov kar med vožnjo občutimo kot bolečino. Do bolečin in okvar pride načeloma čez daljše obdobje, tako, da ne pomislimo, da bi bil temu lahko vzrok sedalni del.

Že dolgo je v medicini znano, da je najbolj zdravo sedenje takšno, kjer je na stegnih rahel padec od kolkov proti kolenom, pri avtosedežih pa je problem ravno v tem, da imamo negativen oz.nepravilen padec!

 

Blazina za avtosedež je pripomoček narejen v obliki klina- konusa, ki "izravna" sedalni del na 0 stopinj. Ker  noben avtosedež ni enak in imamo ljudje različno telesno težo, tudi blazina ne izravna točno na 0 stopinj, vendar teži k idealnemu kotu naklona.

Podloga za avtomobilski sedež je narejena iz  trše PUR pene. Proti umazaniji je zaščitena s prevleko iz mikrotkanine (100 % poliester) modre barve. Na prevleki je zašita kvalitetna zadrga. 

 

V kolikor imate bolj globok sedež in ste težja oseba  vam priporočamo nakup te blazine. Če imate exstremno globok sedež pa boste morali konbinirati to blazino z dvojno blazino za avtosedež. Blazino lahko po potrebi konbinirate z dvojno blazino za avtosedež, ki jo prodajamo v tej spletni trgovini, v kolikor se vam v praksi izkaže, da je blazina prenizka za vaš avtomobilski sedež.

Podloga za avtosedež je narejena v Sloveniji in ima 1 leto garancije od dneva nakupa!

 

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com