Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-51%
Dekompresijski pas - Natego™ za križ - naztezna zračna opornica - odpravi bolečine v križu

Dekompresijski pas - Natego™ za križ - naztezna zračna opornica - odpravi bolečine v križu

Koda: MC-0028
Redna cena: 120,00 EUR
Vaša cena: 58,80 EUR
prihranek: 61,20 EUR
Obseg pasu
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Video predstavitev izdelka
 
Ocena
 
Dekompresijski pas - Natego™ za križ - naztezna zračna opornica - odpravi bolečine v križu
Ocena: 4/5      , na podlagi 33 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Natego za križ – naztezna zračna opornica - dekompresijski pas - odpravi bolečine v križu

Vretenca v ledvenem delu so zelo obremenjena. Bolečine, ki se pojavljajo, so po večini posledica pritiska vretenc na živce. Sprostitev pritiska med vretenci, fiksiranje in varovanje spodnjega dela hrbtenice dosežemo z uporabo natega za križ, saj je zasnovan tako, da se raztegne do 20 cm.

Oblika spodnjega dela hrbtenice je v obliki črke C, zato je nategovalni zračni pas skonstruiran v nasprotni obliki, tako da je prileganje na strukturo hrbtenice čim bolj optimizirano.

Nategovalni zračni pas je skonstruiran tako, da ima veliko zračnih žepov, ki so v stiku s kožo ter pri napihovanju oz. raztezanju povzročijo močno natezno silo v delu ledvic.

Visokokakovostni materiali, iz katerih je izdelan natego za križ, je garancija za učinkovitost, vzdržljivost in ugodje.

Delovanje

Pripomoček deluje po principu nategovanja, do zdaj najstarejšem in najučinkovitejšem načinu zdravljenja bolezni hrbtenice.

Skrivnost delovanja raztezne zračne opornice je v številnih zračnih žepkih, ki se ob uporabi napihnejo in z ustvarjeno natezno silo enakomerno razmaknejo naša vretenca. Rezultat delovanja raztezne zračne opornice so sproščeni živci in mišice v ledvenem delu (križ) .

Edinstven učinek

Ljudje z bolečinami v spodnjem delu hrbtenice ali z njo povezanim telesnim delom si zdaj lahko sami pomagajo pri razbremenitvi vretenc v območju ledvic ter s tem ublažijo stres in bolečino, prisotno v tem delu. Ob pravilni uporabi naztezne zračne opornice boste začutili olajšanje v ledvenem delu hrbtenice (križu).

Naztezna zračna opornica je lahek in neopazen pripomoček, zato se ga lahko nosi med delom, športnimi aktivnostmi, potovanji, vožnjo vozila.

Naztezna zračna opornica deluje preventivno pred bolečinami in boleznimi hrbtenice v delu ledvic ter kot pripomoček, ki pozdravi omenjene težave ter nam tako prihrani čas, denar in mogoče dodatne zaplete, povezane z mogočo operacijo.

 

Ključne besede:  DEKOMPRESIJSKI PAS, pas za raztezanje hrbtenice, napihljivi pas, bolečine v spodnjem delu hrbta, bolečine v križu, lajšanje bolečin v križu, dekompresija, dekompresijski, hernija, diskus hernija, spondiloza, išias (lumboishiagija), lordoza, kifoza, lumbago (lumbalgia), stenoza, spinalna stenoza, skolioza, vkleščen živec, stinsjen živec, preščipnjen živec, osteoartroza, fasetni sklepi, osterofiti

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com