Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-45%
Natego™ - odpravi bolečine v vratu

Natego™ - odpravi bolečine v vratu

Koda: MC-0030
Redna cena: 60,00 EUR
Vaša cena: 33,00 EUR
prihranek: 27,00 EUR
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Video predstavitev izdelka
 
Ocena
 
Natego™ - odpravi bolečine v vratu
Ocena: 5/5      , na podlagi 24 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Natego – napihljivi zračni ovratnik - odpravi bolečine v vratu

 

 

Predstavljamo vam učinkovit pripomoček za odpravo bolečin v vratu. Moderen način življenja in nekateri poklici silijo v prisilne drže, kar ob dolgotrajnih obremenitvah vratu povzroči neizogibne poškodbe oz. vnetja. Zdaj si lahko pomagate sami, in sicer z uporabo napihljivega zračnega ovratnika.

Napihljivi zračni ovratnik je pripomoček, ki deluje na podoben način kot drage naprave, ki jih uporabljajo v bolnišnicah za zdravljenje bolezni hrbtenice, tj. na principu natezne sile.

Ta edinstveni pripomoček vam bo pomagal pri odpravi bolečin oz. vam bo prihranil dragoceni čas in denar, ki bi ju porabili za obisk vašega zdravnika ali maserja.

Pripomoček je narejen iz kakovostnih materialov (flanela) in je zasnovan tako, da se ob uporabi počutite kar se da sproščeno. Ob pravilni uporabi vam bo pripomoček v veliko pomoč.

Delovanje

Natezni zračni ovratnik deluje tako, da se ob napihovanju podaljša v višino in ustvari natezno silo, ki razbremeni vratna vretenca oz. živec in mišice v delu vratu.

Ker je pripomoček narejen tako, da se prilega obliki vašega vratu, ima ovratnik tudi funkcijo fiksiranja vratu, zato se ob terapiji mišice sprostijo. Dosežek delovanja nateznega zračnega ovratnika predstavljajo sproščen živec in mišice v delu vratu.

 

Edinstven učinek

Ljudje z bolečinami v vratu, glavi, rokah in v ramenih si lahko od zdaj sami pomagajo pri odpravi bolečine.

Natezni zračni ovratnik je preprost za uporabo, zato ga lahko uporablja celotna družina. Pripomoček lahko uporabimo doma, v službi, med potovanji ali pri drugih aktivnostih.

S samo nekaj minutami uporabe dnevno lahko dosežete presenetljive izide, z redno uporabo pa lahko popolnoma odpravite vzrok bolečine in posledično obisk zdravnika ali terapevta.

 

Neodvisne medicinske raziskave in milijoni uporabnikov so ugotovili da terapija z raztezanjem pomaga pri:

  • Bolečinah v vratu, ramenih, zgornjem prsnem predelu ter bolečinah v glavi
  • Učinkovita pomoč pri nekaterih vrstah Migrene - migrena
  • Lahko odpravlja težave povezane z piskanjem ali šumenjem v ušesih
  • Pomaga pri mravljincih oz. omrtvičenosti glave ali obraza
  • Pri mravljincih, omrtvičenosti ali občutku mraza v prstih na rokah
  • V nekaterih primerih vrtoglavice ,.....

 

 

Delovni čas razstavnega salona: ponedeljek, sreda, petek od 7.30-16 ure. Za obisk salona nas predhodno pokličite na: 051/811-765
Spletna trgovina deluje vse dni v tednu.

 

ključne besede:  bolečine v vratu, lajšanje bolečin v vratu, dekompresija, dekompresijski, hernija, diskus hernija, spondiloza, lordoza, kifoza, stenoza, spinalna stenoza, skolioza, vkleščen živec, stinsjen živec, preščipnjen živec, osteoartroza, fasetni sklepi, osterofiti, heksenšus, mišični krč, migrena, glavobol

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com